Udbud


 • Aktuelle udbud
  Aktuelle udbud

  Få overblik over de aktuelle udbud i KomUdbud.

  Gældende aftaler
  Gældende aftaler

  Du kan også finde en oversigt over gældende aftaler, hvor du kan se, hvilke leverandører KomUdbud har indgået kontrakt med.

  Kommende udbud
  Kommende udbud

  Kommende udbud giver overblik over, hvornår udbudsprocessen går i gang internt i KomUdbud.

   

  Under kommende udbud får du en oversigt over kommende udbud med angivelse af forventet kontraktstart. Udbudsprocessen starter typisk 12-14 måneder før kontraktstart.

   

  Bemærk, at datoerne kan rykkes frem, hvis en aftale ikke forlænges, eller udskydes, hvis udbudsprocessen er uventet ekstra tidskrævende.

   

  Når vi annoncerer teknisk dialog, høringer og selve udbuddene, kan du finde dem under aktuelle udbud med relevant materiale og bilag.

   

  KomUdbud annoncerer alle udbud her på hjemmesiden. Virksomheder, som ønsker at deltage i et udbud, skal selv holde øje med annonceringen af udbuddet på TED-databasen, på www.udbud.dk eller under aktuelle udbud

   

  Udbud gennemføres af en Tovholder på vegne af de medlemskommuner, der har tilsluttet sig det aktuelle udbud. Tovholder har derfor fuldmagt til at indhente statisk materiale på vegne af de deltagende medlemskommuner.

   

  Har du spørgsmål til et kommende udbud, er du altid velkommen til at kontakte tovholderkommunen på det pågældende udbud.