Aktuelle udbud

Høring

Overskrift Høring: EU-udbud på levering af ortopædisk fodtøj
Resume

KomUdbud gennemfører høring af dele af udbudsmaterialet i forbindelse med det kommende udbud på levering af ortopædisk fodtøj.

Materialet kan findes her: https://erhverv.randers.dk/udbud-og-annonceringer/udbud/

Frist for indsendelse af kommentarer til høringsmaterialet er onsdag den 17. maj 2017, kl. 12:00.


Nærmere beskrivelse af høringen:

KomUdbud, repræsenteret ved Randers Kommune, har i forbindelse med det kommende udbud på levering af ortopædisk fodtøj valgt at lade udkastet til dele af udbudsmaterialet være genstand for en offentlig høring, således de potentielle tilbudsgivere, får mulighed for at kommentere på materialet.

Det er ordregivers ønske at få elimineret så mange uhensigtsmæssigheder i materialet som muligt inden udbudsrunden. KomUdbud er dog ikke forpligtet til at følge de forslag og/eller kommentarer, som fremkommer i forbindelse med høringen. Forslag og/eller kommentarer vil ikke blive offentliggjort, men blive behandlet i overensstemmelse med forvaltningsloven og offentlighedslovens regler.

Vær opmærksom på, at det offentliggjorte materiale i forbindelse med denne høring, er udkast. Der kan således ske ændringer i materialet inden udbudsrunden. Dialogen og udkastet i forbindelse med høringen kan ikke anvendes til fortolkning af det endelige udbudsmateriale.



Deltagende kommuner
Esbjerg Kommune
Fredericia Kommune
Herning Kommune
Holstebro Kommune
Ikast-Brande Kommune
Kolding Kommune
Svendborg Kommune
Silkeborg Kommune
Randers Kommune
Odense Kommune
Middelfart Kommune
Lemvig Kommune
Sønderborg Kommune
Vejle Kommune