Aktuelle udbud

Høring

Overskrift Høring af udbudsmateriale på kommende udbud på levering af bade-toiletstole, toiletforhøjer og badetaburet til KomUdbud.
Resume

KomUdbud gennemfører høring af udbudsmateriale på kommende udbud på levering af bade-toiletstole, toiletforhøjer og badetaburet.

Materialet kan findes på: http://permalink.mercell.com/62834984.aspx

Deadline for høringssvar er den 05.12.2016 kl. 12.00. Alle henvendelser og kommentarer til høringsmaterialet skal være skriftlige og sendes via Mercell.

Nærmere beskrivelse:

KomUdbud, repræsenteret ved Fredericia Kommune, v/ indkøbskonsulent Mette Tietze Bech Poulsen, har i forbindelse med kommende udbud på levering af bade-toiletstole, toiletforhøjer og badetaburet, valgt at lade udkastet til udbudsmaterialet være genstand for en offentlig høring, således de potentielle tilbudsgivere, får mulighed for at kommentere på materialet. Formålet hermed er at sikre, at ordregivers ønsker matcher markedets kunnen bedst muligt.

Det er ordregivers ønske at få elimineret så mange uhensigtsmæssigheder i udbudsmaterialet som muligt inden udbudsrunden. KomUdbud er dog ikke forpligtet til at følge de forslag og/eller kommentarer, som fremkommer i forbindelse med høringen. Forslag og/eller kommentarer vil ikke blive offentliggjort, men blive behandlet i overensstemmelse med forvaltningsloven og offentlighedslovens regler.

Tilbudsgiver bedes have fokus på tilbudslisten og de opstillede krav i kravspecifikationen.

Vær opmærksom på, at det offentliggjorte materiale i forbindelse med denne høring, er udkast. Der kan således ske ændringer i materialet inden udbudsrunden. Dialogen og udkastet i forbindelse med høringen kan ikke anvendes til fortolkning af det endelige udbudsmateriale.

Seneste frist for indgivelse af spørgsmål og svar 5. december 2016 12:00
Projektansvarlig Fredericia Kommune v/ indkøbskonsulent Mette Tietze Bech Poulsen